تنها ۲۴ درصد از ظرفیت مفید سدهای خوزستان قابل بهره‌برداری است

تنها ۲۴ درصد از ظرفیت مفید سدهای خوزستان قابل بهره‌برداری است

معاون مطالعات جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: در حال حاضر تنها سه میلیارد و ۱۴۶ میلیون مترمکعب، معادل ۲۴ درصد از حجم مفید سدهای استان خوزستان قابل استفاده است.

به گزارش شیرین خبر از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، علی شهبازی چهارشنبه شب یکم مرداد، در گفت و گو با شبکه خبر خوزستان به آخرین وضعیت سدهای استان اشاره کرد و گفت: آخرین وضعیت استان از نظر ورودی آب نشان دهنده شدت خشکسالی است؛ در حوضه آبریز کارون بزرگ شامل سد دز و سدهای زنجیره‌ای کارون، حدود ۵۰ درصد کاهش ورودی را شاهد هستیم.

وی افزود: همچنین در حوضه کرخه ۶۴ درصد کاهش ورودی و در سد مارون نیز شدت خشکسالی محسوس است؛ به طوری‌ که ۷۶ درصد کاهش ورودی آب را ثبت کرده‌ایم.

معاون مطالعات جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: در حوضه آبریز کارون، یک میلیارد و ۸۱۲ میلیون مترمکعب و در کل حوضه آبریز کارون بزرگ نیز حدود ۲ میلیارد ۹۲۹ میلیون مترمکعب حجم مفید قابل بهره‌برداری وجود دارد.

وی تصریح کرد: این مقدار آب نشان می‌دهد که تنها ۳۶ درصد از حجم مفید سدهای حوضه آبریز کارون در حال حاضر قابل استفاده است.

پیش از این نیز در ماه گذشته جلسه مدیریت خشکسالی با هدف بررسی وضعیت منابع آبی و هماهنگی در اجرای سیاست‌های مقابله با کم‌آبی، با حضور مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیرکل توزیع برق استان، مدیرعامل برق منطقه‌ای خوزستان، معاون سازمان جهاد کشاورزی، مدیران شیلات استان و نمایندگانی از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، برگزار و در این نشست، مصوبات پیشین شورای سازگاری با کم‌آبی مرور و میزان تحقق آن‌ها در بخش‌های اجرایی بررسی شد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اخبار پربازدید