دکتر مهرداد شریفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛با مصرف نان کامل اصلاح الگوی غذایی خود را شروع کنیم

به گزارش شیرین خبر از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت استان در جمع سازمانهای مردم نهاد استان ضمن ابراز نارضایتی از الگوی غذایی نامناسب هم استانیها بر اهمیت تغییر این عادات غذایی تاکید کردند.
معاون بهداشت دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل به عنوان نقطه شروع تغییر این عادات اظهار داشت ؛ طبق آخرین بررسی در سال ۲۰۱۹ اولین عامل تغذیه ای مرگ های زود هنگام در کشور ما مصرف کم غلات کامل است و بهترین منبع غلات کامل مصرف نان تهیه شده با آرد گندم کامل است.
دکتر شریفی افزود:نان کامل از آرد کامل که شامل تمام قسمتهای گندم یعنی سبوس، آندوسپرم و جوانه تشکیل شده است و علاوه بر کربوهیدرات دارای فیبر، ویتامین های گروه ب، مواد معدنی همچون آهن، روی، کروم، منیزیم و … است.
رئیس مرکز بهداشت استان همچنین بیان داشت :همینطور این نان دارای منابع خوب چربی و پروتئین است و مصرف نان کامل باعث پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، پیشگیری و کنترل دیابت، فشارخون بالا، کبد چرب ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از کم خونی فقر آهن می شود.
وی در ادامه بر عرضه این نان در نانوایی های سطح استان اشاره کرد و وضمن تشکر ا از سازمانهای مرتبط از نانوایی های متقاضی در خواست که به جمع نانوایان طبخ نان کامل بپیوندند.
دکتر شریفی درپایان خاطر نشان کرد: نانوایی های نان کامل از سه نانوایی در سال گذشته به بیش از ۲۰نانوایی در سطح استان هم اکنون رسیده و در حال افزایش نیز هست.