رئیس شورای شهر اهواز عنوان کرد: پیگیری پروژه مترو، دفع آبهای سطحی و قیر رایگان در سفر رئیسجمهور
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه عملکرد شهرداری در سرمایهگذاری قابل دفاع نیست، گفت: سفر رئیسجمهور به خوزستان و اهواز اهمیت زیادی دارد و در این سفر سه موضوع مترو، دفع آبهای سطحی و اختصاص قیر رایگان و یارانهای به اهواز پیگیری میشود.
به گزارش شیرین خبر، محمد مهدی مطیعی امروز _یکشنبه سیام دی_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه قرآن رسانه الهی و نخستین الگو برای ما است، اظهار کرد: سفر رئیسجمهور به خوزستان و اهواز اهمیت زیادی دارد و در این سفر سه موضوع مترو، دفع آبهای سطحی و اختصاص قیر رایگان و یارانهای به اهواز پیگیری میشود.
وی افزود: شورای اسلامی شهر اهواز در سال چهارم با وجود اختلاف سلیقه به طور میانگین هر هفته یک جلسه صحن علنی و بیش از ۱۰۰ جلسه کمیسیون تشکیل داده است و اجازه ندادیم هیچ لایحهای بر زمین بماند و علاوه بر آن با استفاده از مباحث کارشناسی تعیین تکلیف شدند.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: برای ارتباط با شهروندان سامانه ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان از این طریق چالشها و مشکلات را بیان میکنند و شهرداری نیز پیگیری لازم را انجام میدهد اما آنچه مهم است سرعت عمل در پیگیری است که در تلاش هستیم این مشکل نیز رفع شود با این حال عملکرد ۱۳۷ نسبت به سالهای گذشته بسیار بهتر شده است.
مطیعی با اشاره به اینکه برای اولینبار در شورای شهر اهواز با نخبگان، کارشناسان و انبوه سازان جلساتی برگزار شد، تصریح کرد: عوارض آلایندگی تنها در سال جاری پرداخت نشده بلکه در سالهای گذشته نیز داشتهایم، به طور مثال در سال ۱۳۹۹ در مجموع ۱۰۳ میلیارد تومان ارزش افزوده و ۳۴۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی دریافت شد و در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲۹۰ میلیارد تومان ارزش افزوده که ۶۸۶ میلیارد تومان عوارض آلایندگی دریافت شد همچنین در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۸۷۷ و ۱,۶۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده و ۱۴۰۰ و ۱,۲۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی دریافت شد. وی تاکید کرد: بحث هزینه کرد عوارض آلایندگی اهمیت زیادی دارد که محل مصرف آن را شورای اسلامی و مدیریت شهری تعیین کردند با این حال به زودی و تا قبل از پایان سال ریز هزینه کرد آن به اطلاع عموم شهروندان رسانده میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به گردشگری آبی و ظرفیتهای آن، خاطرنشان کرد: رودخانه کارون و مدیریت ساز و کار پرداختن به مسائل مربوط به آن بر عهده سازمان آب و برق است و اگر در گذشته هم اقدامی صورت گرفته با موافقت این سازمان بوده است.
مطیعی با اشاره به اینکه باید در هر منطقه زیرساختهای اقلیمی بررسی و سپس برنامهریزی شود، گفت: کمربند سبز پررنگترین مؤلفه در فضای سبز شهر اهواز است که تنها شهرداری اهواز سهم خود را در احداث این کمربند انجام داده است، علاوه بر شهرداری اهواز فولاد خوزستان، نیشکر، فولاد اکسین، شرکت ملی حفاری، لولهسازی اهواز، مناطق نفت خیز جنوب، نورد لوله و فولاد کاویان متعهد شدهاند اما اقدامی در این خصوص انجام ندادهاند.
وی با انتقاد از کندی سرعت پروژهها در شهرداری اهواز افزود: شهرداری اهواز با وجود اقداماتی که در حوزههای مختلف انجام داده، در حوزه سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار نمره قابل قبولی نگرفته است، در واقع سرمایهگذاری در اهواز دستاوردی نداشته است که با این حال بستههای سرمایهگذاری آماده است و باید در کنار آن پیوستهای اقتصادی و فرهنگی را نیز لحاظ کنیم.