پیشتازی در تعمیرات اساسی نفت و گاز/۱۸۸ تجهیز فرآورشی به مدار عملیاتی بازگشتند
مدیر تعمیرات مناطق نفتخیز جنوب گفت: در سال ۱۴۰۳ این واحد با تعمیرات اساسی ۱۸۸ تجهیز فرآورشی و ۲۱ کارخانه گازی، گامی بزرگ در جهت پایداری تولید و کاهش آلایندگی بردارد.
به گزارش شیرین خبر از روابطعمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب: مهندس امید کیانی، مدیر تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرایندی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه نفت خوزستان از دستاوردهای کلیدی این مدیریت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
وی با اشاره به گستردگی عملیات در ۶ استان کشور از جمله خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، لرستان، فارس و ایلام، گفت: در سال جاری موفق شدیم تعمیرات اساسی ۱۸۸ تجهیز فرآورشی مهم را در واحدهای بهرهبرداری و نمکزدائی تکمیل کنیم.
وی همچنین افزود: همچنین، عملیات تعمیر ۱۵۳ تجهیز دیگر در حال انجام است و مقدمات آغاز تعمیرات اساسی برای تجهیزات بعدی نیز فراهم شده است.
مدیر تعمیرات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ادامه داد: این تجهیزات شامل مخازن استراتژیک سقف شناور ذخیره نفت خام با قطر ۷۵ متر، انواع مخازن فرآورشی موثر در تولید با قطرهای مختلف ۲ تا ۱۸ متر، پیشگرمکنهای شعله مستقیم و غیرمستقیم نفت، نمکگیرهای برقی و مبدلهای صفحهای گرانقیمت هستند.
کیانی بیان داشت: همچنین، تعمیرات اساسی ۲۱ کارخانه بزرگ گازی را به سرانجام رساندیم، در حالی که عملیات تعمیر در ۳ کارخانه دیگر در حال انجام است و ۵ کارخانه آماده آغاز این فرایند هستند.
به گفته مهندس کیانی، این کارخانجات شامل ایستگاههای تقویت فشار گاز غنی، ایستگاههای تزریق گاز، کارخانجات تولید گاز مایع و پالایشگاههای گاز و گاز مایع هستند که نقش مهمی در زنجیره تولید و فرآورش نفت و گاز دارند و تعمیر اساسی در این کارخانجات، مشتمل بر تعمیر و آمادهسازی مخازن فرآیندی، مبدلهای حرارتی، برجهای فرآیندی، بویلرها، کورهها، الکتروپمپها، الکتروفنها، ضخامتسنجی از ۱۵۰ تا ۱۰۰۰ نقطه مستعد خوردگی در هر کارخانه میباشد
مدیر تعمیرات مناطق نفتخیز جنوب تأکید کرد: اجرای این پروژهها با برنامهریزی دقیق و استفاده از توان تخصصی داخلی صورت گرفته است.
وی بیان داشت: این موفقیتها، حاصل همکاری نزدیک با واحدهای عملیاتی و تلاش بیوقفه نیروهای متخصص است که نقش بسزایی در استمرار تولید نفت و گاز در شرایط چالشبرانگیز ایفا کردهاند.
کیانی در پایان خاطرنشان کرد: این دستاوردها، تنها بخشی از اقدامات مدیریت تعمیرات در سال ۱۴۰۳ است که در راستای ارتقای پایداری تولید و افزایش بهرهوری در صنعت نفت انجام شده است.