• دوشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۳
  • دسته‌بندی: یادداشت
  • کد خبر: 2024020698058

لزوم محاكمه آمريكا بدليل نسل كشي هاي اسرائيل

لزوم محاكمه آمريكا  بدليل نسل كشي هاي اسرائيل

تحليلي بر حكم ديوان كيفري لاهه ، تعهدات و تکلیف عقلی و قانونی جامعه جهانی و مسلمین جهان در قبال نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان

✏️ياداشت : فواد خداكرمي- مدرس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

قریب به یکسال است که رژیم غاصب و سفاک صهیونیستی اسرائیل ، تحت حمایت و با چراغ سبز استکبار آمریکای جهان خوار ، با هدف دست يافتن برخاستگاه اولین قبله مسلمین جهان و عبور از مرزهای انسانیت ، با قصاوت قلبی ددمنشانه و وحشی گری ، مرتکب نسل کشی و قتل عام مردم مظلوم غزه و فلسطین شده‌ است .
در این عرصه خونریزی های سفاکانه صهیونیستی و شهادت مردم مظلوم و کودکان بی گناه و زنان و مردان غزه و فلسطین ، ‌حکم دیوان کیفری بین المللی لاهه ، فی الواقع تکلیفی است عقلی برای پاکسازی و عاری کردن منطقه از دو قلاده سگ هار دست پروده آمریکای جهان خوار، و منطبق بر منویات حضرت آقا می باشد که معظم له تصریح فرمودند: رژیم صهیونیستی، سگ هار آمریکا در منطقه است.

❇️ظهور هلوكاست واقعي در فلسطين

بي ترديد توهم هلوكاست يكي از عوامل اصلي حمايت جامعه غربي-آمريكايي از نسل كشي هاي اسرائيل است. سالهاست كه پروپاگانداي يهودي با تاكيد بر توهم هلوكاست ، سعي كرده تا ضمن مظلوم نمايي و جذب افكارعمومي جهان در جهت انحراف واقعيت هاي تاريخ و ايجاد حاشيه اي امن براي خود گام بردارد تا با ايجاد مشروعيتي كاذب بتواند حملات وحشيانه و نسل كشي مردم مظلوم فلسطين را دليلي بر حفظ موجوديت خود قلمداد كنند. از اينرو ملت مظلوم فلسطين تاوان رويدادي دروغين و سياستي ددمنشانه و غيرانساني جامعه غربي و تفكرات يهودي را مي دهد كه ضروريست همه تحليگران، تاريخ نگاران و رسانه هاي آزادي خواه در جهت آگاه سازي و تبيين افكارعمومي جهان از واقعيتهاي ديروز و امروز اين رويداد كه حق حيات و حقوق بشرجهان را تحت شعاع خود قرار داده است گام بردارند.

❇️نابودي اسرائيل صرفاَ یک اقدام حقوقی و قانونی نیست بلکه یه تکلیف عقلی انسانی است!

حکم صادره دیوان كيفري لاهه در عرصه بین المللی دارای جوانب متفاوت علمی منطقی ، و انسانی و عقلی است . از نگاه حقوقی، هر چند اساساً جنایات ددمنشانه و رذالت های اشغالگران صهیونیست ، مستفاد از ماده ۸ اساسنامه دیوان کیفری بین المللی در مورد جنایت جنگی ، ماده ۱۳ شرایط رسیدگی به جنایت جنگی و ماده ۷ جنایت علیه بشریت ، عینیت یافته و درآن شک و تردیدی نیست ، لیکن بعضی اوقات مصادیق جرم و جنایت آنقدر مشهود و آشکار هستند که نیازی به اثبات و استدلال و بهره گیری از مواد قانونی و حقوقی نداشته و لزومی نیست تا حاکم یا دادگاهی برای اثبات آن در مباحث قوانين مربوط ، بررسی های تطبیقی و مباحثه و مناظره نماید ، چراکه مسئله به عینیت عقلی بوده و در اینجا عقل سلیم ، هم قانون و هم حاکم است ؛ لهذا در مسئله ی ما نحن فیه در منطقه خاورمیانه ، از دیدگاه هر انسان سلیم العقلی و فارغ از هر گونه اعتقادات مذهبی و گرايشات سیاسی ، وقتی انسان نظاره گر، درنده خویی و ثبوت و ظهور صفت های حیوانی این سگ های هار است که چگونه با خوی وحشیانه لجام گسیخته ، با غریزه ی درندگی، به صغیر و کبیر و زن و مرد و نظامی و غیرنظامی رحم نکرده و هر چه بیشتر خون می ریزند ، از بوی خون مست تر می شوند ، لذا بلاشک بر جوامع انسانی تکلیف و واجب ولازم است که به حکم عقل ، به مثابه پوزبند زدن بر حیوانات وحشی ، نه تنها بايد این جنایتکاران را مهار نمود ، بلکه با هدف ممانعت از سرایت بیماری درندگی آنها به دیگران ، می بایست در کوره سوزانده شوند! فلذا بدیهی است این یک اقدام حقوقی و قانونی نیست بلکه یه تکلیف عقلی انسانی است!

❇️لزوم محاكمه آمريكا بدليل نسل كشي هاي اسرائيل

طبق اعتراف جیل آلن استاین، نامزد حزب سبز ایالات متحده آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری سال های ۲۰۱۲ ، ۲۰۱۶ و ۲۰۲۴ ايالات متحده (( آمریکا تاکنون چهل و نه بار از حق وِتو ، علیه حقوق فلسطینیان استفاده کرده است و ایالات متحده تمامی تلاش خود را برای دفاع از نسل کشی و خون ریز های اسرائیل در غزه ، بکار بسته است)) .
استاین در ادامه انتقادات خود به سیاست های آمریکا در قبال مردم فلسطین وغزه گفته است (( و بدین ترتیب دست ما به خون آلوده است و می‌توان این اتفاق را یک نسل کشی آمریکایی نامید)). البته اين سياست ضد بشري و آتش افروزي دولت هاي غربي-آمريكايي در جهان بويژه منطقه خاورميانه سابقه اي تاريخي دارد كه اظهارات و اعترافات مسئولان عالي رتبه آمريكا در ظهور داعش و حمايت راهبردي از جنايات وحشيانه آنان چهره واقعي ناقضان حقوق بشر را بيش از پيش بر مردم جهان برملا ساخت.
برهمين اساس ضروريست كه همه كشورهاي آزادي خواه جهان، آمريكا را نيز همراه با رژيم سفاك اسرائيل در زمره ناقضان حقوق بشر و از عوامل اصلي نسل كشي در فلسطين تحت محاكمه بين المللي قرار دهند.

❇️نقش نويسندگان، پژوهشگران، تاريخ نگاران و رسانه هاي مستقل

می گویند(( با سرنیزه می توان همه کار کرد اما نمی توان بر روی آن تکیه کرد و نشست)) . امروز پس از ویرانی غزه و تبدیل نمودن آن به تلی از خاک به قیمت ریختن خون دهها هزار کودک و زن و مرد بی گناه و ویرارنی ها وخرابی های لبنان و فلسطین، توسط سفاکان خونخوار صهیونیستی ، و به ظاهر تصرف آن سرزمين به زور سرنیزه ، حال برای نتانیاهو و حاميان او راهي چیزی جز نشستن و تكيه كردن بر سرنیزه باقی نمانده است.
در این برهه ضمن ضرورت توجه، نقش آفريني و اهتمام همه نويسندگان، پژوهشگران، تاريخ نگاران و رسانه هاي مستقل جهان در تبيين واقعيت ها، جای پژوهشگرانی همچون زنده یاد نادر طالب زاده و نويسندگان مستقل همچون دو نویسنده و پژوهشگر زن ، خانم باربارا تاکمن نویسنده کتاب های تاريخ بي خردي، توپ هاي ماه اوت ، مقدس و شمشیر وكتاب قرن فجیع چهاردم ، و خانم هانا آرنت نویسنده آیشمن در اورشلیم خالی است ، تا از منظر خود وضعیت و سفاکی ها وخون ریزی های موجود را شرح و بسط دهند. نويسندگاني كه نه در خدمت ناقضان حقوق بشر بلكه در خدمت بشر و جهاني عاري از نسل كشي، خونريزي و ظلم باشند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اخبار پربازدید