با تولید بیش از ۲۱۱ هزار تُن شکر سفید؛ نیشکر امیرکبیر رکورد تولید شکر سفید را شکست
کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر با تولید بیش از ۲۱۱ هزار تُن شکر سفید، رکورد جدیدی در تولید این محصول راهبردی در صنعت نیشکر ثبت کرد. پیشازاین کشت و صنعت نیشکر فارابی با تولید ۲۰۸ هزار تُن شکر سفید، رکورددار بود که این رکورد پس از سه سال شکسته شد.
کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر با تولید بیش از ۲۱۱ هزار تُن شکر سفید، رکورد جدیدی در تولید این محصول راهبردی در صنعت نیشکر ثبت کرد. پیشازاین کشت و صنعت نیشکر فارابی با تولید ۲۰۸ هزار تُن شکر سفید، رکورددار بود که این رکورد پس از سه سال شکسته شد.
به گزارش شیرین خبر از روابطعمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، برنامهریزی مدیران و تلاش کارگران، رمز موفقیت صنعت نیشکر و رسیدن به چنین رکوردهایی است. مدیرعامل کشت و صنعت امیرکبیر به این ۲ محور اساسی در تولید اشاره کرد و گفت که این مجموعه صنعتی در سال جهش تولید، در مسیری در حال حرکت است که با کسب موفقیتهای بیشتر، به فردای شیرینتر دست خواهد یافت.
پیشبینی میشود تا پایان سال بهرهبرداری، تولید شکر سفید در واحدهای تصفیه توسعه نیشکر به بیش از ۷۰۰ هزار تُن برسد. این میزان تولید شکر سفید و عرضه گسترده آن، موجودی شکر را در بازارهای سراسر ایران افزایش میدهد.
مدیرعامل نیشکر امیرکبیر در بخش دیگری از سخنان خود همچنین از کادر مدیریتی و کارگران این واحد نیشکری برای عملکرد مطلوب آنان در رکوردشکنی و تلاش برای ارتقای جایگاه صنعت نیشکر قدردانی کرد.
رکوردشکنی در ۲۹۷ روز کاری
تولید ۲۱۱ هزار تُن شکر سفید در ۲۹۷ روز کاری در کشت و صنعت امیرکبیر محقق شده است. مدیرعامل این واحد نیشکری با بیان این مطلب گفت که با متوسط تصفیه روزانه بیش از ۷۱۱ تُن شکر در کارخانه نیشکر امیرکبیر، توانستهایم به یک جهش کیفی در صنعت نیشکر کشور دست پیدا کنیم.
منصور همداننژاد ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی کارکنان، به عوامل دیگری نیز پرداخت که در دستیابی به چنین رکوردی مؤثر بوده است. بهروزرسانی قطعات فرسوده کارخانه، شناسایی دقیق نقاط ضعف در فرایند تولید و همچنین بهینهسازی روشهای تصفیه شکر با بهرهگیری از روشهای روز جهان، از جمله این عواملاند که مدیرعامل نیشکر امیرکبیر به آن اشاره کرد.
صنعت نیشکر با این موفقیتها توانسته به یک تولید پایدار دست یابد و نام خود را بهعنوان شرکت راهبُردی در سطح کشور مطرح کند. این شرکت با تولید بیش از ۴۰ درصد شکر موردنیاز کشور، از ظرفیت بالایی برای رساندن کشور به خودکفایی تولید شکر و سایر محصولات نیشکری برخوردار است.