با اجرای طرح‌های مدیریت مصرف آب در نیشکر میرزا کوچک‌خان؛ کاهش ۱۵ درصدی مصرف آب در مزارع نیشکر محقق شد /دکتر ناصری: مدیریت علمی آب، کلید افزایش بهره‌وری صنعت نیشکر است

با اجرای طرح‌های مدیریت مصرف آب در نیشکر میرزا کوچک‌خان؛ کاهش ۱۵ درصدی مصرف آب در مزارع نیشکر محقق شد /دکتر ناصری: مدیریت علمی آب، کلید افزایش بهره‌وری صنعت نیشکر است

کشت و صنعت نیشکر میرزا کوچک‌خان با اجرای موفقیّت‌آمیز استانداردهای نوین آبیاری در مزارع نیشکر، گامی بزرگ در راستای صرفه‌جویی در مصرف آب برداشته است. بر اساس آمار منتشر شده، مصرف آب در مزارع این واحد نیشکری نسبت به سال زراعی گذشته، بیش از ۱۵ درصد کاهش‌یافته است.

به گزارش شیرین خبر از روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، این دستاورد، در پی اجرای طرح‌های مدیریت مصرف آب و سیاست‌های اجرایی علمی و مبتنی بر استانداردهای کشاورزی جهت افزایش بهره‌وری آب و کنترل سطح آب زیرزمینی مزارع نیشکر محقق شده است.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها، آب به‌صورت هدفمند و بادقت بیشتری به ریشه گیاهان نیشکر می‌رسد و ضمن جلوگیری از هدررفت آب، راندمان رشد نیشکر را نیز افزایش داده است.

قدردانی دکتر ناصری از اجرای مدیریت علمی در مزارع نیشکر

موفقیت در مدیریت مصرف آب مزارع نیشکر، قدردانی مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی را به همراه داشته است. اخیراً دکتر عبدعلی ناصری در مجمع سالیانه کشت و صنعت میرزا کوچک‌خان، ضمن اشاره به کاهش ۱۵.۵درصدی مصرف آب، از مدیریت مطلوب مدیران و کارگران این واحد نیشکری قدردانی کرده و گفته است که مدیریت علمی آب، کلید افزایش بهره‌وری در صنعت نیشکر است.

در این جلسه، معاون کشاورزی کشت و صنعت میرزا کوچک‌خان نیز گزارشی از آخرین وضعیت رشد مزارع نیشکر ارائه کرده و گفته است که با تغییر شیوه‌های آبیاری، مصرف آب در مزارع به طور قابل‌توجهی کاهش‌یافته و درعین‌حال، راندمان تولید محصول با جلوگیری از ماندابی شدن مزارع افزایش‌یافته است.

پیش‌بینی می‌شود تولید نیشکر در این واحد نیشکری نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد افزایش یابد. در سال زراعی گذشته بیش از ۷۹۰ هزار تُن نیشکر برداشت شد که امسال این میزان به ۹۰۰ هزار تُن خواهد رسید

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اخبار پربازدید