نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی در خوزستان افتتاح شد فعالیت ۲۰۰ آشپزخانه طبخ و توزیع غذای گرم در پویش اطعام حسینی(ع)

نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی در خوزستان افتتاح شد فعالیت ۲۰۰ آشپزخانه طبخ و توزیع غذای گرم در پویش اطعام حسینی(ع)

مدیر کل کمیته امداد خوزستان گفت: با افتتاح نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی در استان، پویش اطعام و احسان حسینی در سراسر استان آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری شیرین خبر، جمال شیبه در آئین افتتاح نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی که در مرکز نیکوکاری کوی علوی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در طول ماه محرم و صفر ۲۰۰ آشپزخانه طرح اطعام حسینی در شهرستان مختلف خوزستان با مشارکت مراکز نیکوکاری به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیر کل کمیته امداد تشریح برنامه‌های کمیته امداد در ایام محرم و صفر اظهار داشت: پویش اطعام و احسان حسینی با همکاری این نهاد و مراکز نیکوکاری و هیات های مذهبی از ابتدای محرم آغاز شده و تا پایان صفر ادامه دارد.
طبق برنامه‌ریزی و هدف گذاری انجام شده، تعداد آشپزخانه‌های فعال و همچنین طبخ غذا برای نیازمندان پیش‌بینی می‌شود با همکاری خیرین و نیکوکاران در ماه محرم و صفر نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.
شیبه ببان کرد: آشپزخانه‌های اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، و مردم خیر در سطح استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان خواهند کرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر فعالیت آشپزخانه‌های اطعام حسینی در طول ماه محرم، حسینیه‌ها و مساجد نیز غذای گرم طبخ و بین عزاداران و نیازمندان توزیع می‌کنند.
پویش “اطعام و احسان حسینی” در قالب طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین تهیه، بسته‌بندی و توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت هیات های مذهبی، مراکز نیکوکاری و خیّران با هدف ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری از یکم محرم الحرام آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
مردم نیکوکار می‌توانند با شماره‌گیری #۸۸۷۷*۰۶۱* به صورت استانی، نذر خود را در پویش اطعام و احسان حسینی اهدا کنندوکمک‌های خود را به دست نیازمندان برسانند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اخبار پربازدید