روستایی که گندم خود را به یاری نیشکر نجات داد؛ حمایت نیشکر از گندمکاران / نان مردم در باران اردیبهشت آجر نشد

روستایی که گندم خود را به یاری نیشکر نجات داد؛ حمایت نیشکر از گندمکاران / نان مردم در باران اردیبهشت آجر نشد

خوزستان، به‌عنوان «استانی که نان ایران را می‌دهد»، با سهم ۲۰ درصدی از تولید گندم، نقشی حیاتی در امنیت غذایی کشور دارد. این استان با تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن گندم، نان ۱۱ میلیون نفر را تأمین می‌کند. حجم تولید گندم در این خطّه، به گفته مسئولین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان، ۲ برابر نیاز خوزستان است و این امر سبب شده تا این استان قطب اول تولید گندم شناخته شود.
مهمی در کاهش خسارت‌ها داشته است.

نیشکری که گندم زیر کشت برده است

همراهی توسعه نیشکر با کشاورزان منطقه در برداشت گندم و تلاش برای جلوگیری از خسارت به گندم‌زارها در حالی صورت می‌گیرد که این شرکت خود نیز در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقای امنیت غذایی و همچنین تناوب کشت، بیش از پنج هزار هکتار از اراضی آیشی را زیر کشت گندم برده و این روزها در حال برداشت مکانیزه این محصول است.

مدیرعامل توسعه نیشکر با اشاره به برداشت محصول گندم در اراضی آیشی نیشکر، اظهار داشت: علاوه بر کمک به کشاورزان زحمتکش منطقه در برداشت و جمع‌آوری محصول گندم، تدابیر لازم برای جلوگیری از هرگونه خسارت به مزارع گندم این شرکت نیز اندیشیده شده است تا شاهد برداشت محصولی با کیفیت مطلوب باشیم.

همچنان در مسیر خودکفایی

تلاش‌های شبانه‌روزی و تدابیر اندیشیده شده در برداشت گندم، بار دیگر نقش بی‌بدیل این استان در تامین سفره‌های غذایی کشور را به اثبات رساند. خوزستان، با عنوان سرزمینی که نان ایران را می‌دهد، با به حداقل رساندن خسارت‌های ناشی از بارندگی همچنان در مسیر پویایی و خودکفایی در تولید این محصول استراتژیک گام برمی‌دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اخبار پربازدید